Cuinetes · General

Menjar a domicili per els malalts

Recentment, s’ha publicat l’impacte que té el lliurament de menjar a persones malaltes. Aquests aliments són dissenyats particularment per les seves necessitats, amb això aconseguim reduir les visites dels pacients i també les seves despeses mèdiques.

Japonès, grec, menjar vegà … són algunes de les opcions a les quals ara es poden accedir però la una nutricionista ressalta que “encara que molts menjars puguin semblar saludables, realment poden no ser-ho”. Pel que fa a les amanides, un plat sa, explica que moltes d’elles “solen contenir ingredients no molt interessants des d’una perspectiva nutricional” com podria ser el bacó, la ceba fregida o el pollastre arrebossat. A més, la gent sol sumar salses, el que fa que no aconsegueixi un valor nutricional adequat.

Fixant-nos en el ‘Plat de Harvard’, el qual proposa que la meitat del menjar sigui fruita i verdura per alimentar-se de manera correcta, trobaríem que la major part dels restaurants es componen de carn o d’hidrats de carboni per la que semblaria difícil dur a terme aquesta alimentació saludable. Tot i això, sí que seria possible alimentar-se de manera saludable. Un gran exemple serien el menjar oriental més específicament el japonès com els woks o també l’hummus i el tabule serien recomanables si es trien bé.

Clara Charles

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s