Cuinetes · General

Cròniques carnívores

Cròniques carnívores és un programa dels Estats Units (E.E.U.U.) estrenat el dia 3 de desembre del 2008, actualment amb 110 capítols d’una durada de 40 minuts cada un. Avui en dia, podem veure aquesta sèrie en el canal CNN en els Estats Units i al Discovery Max al nostre país.

La finalitat d’aquest programa és establir els millors reptes i resultats dins l’àmbit del menjar. Al llarg de tots els capítols podem veure que Adam Richman intenta menjar-se grans quantitats de plats variats els quals sempre porten espècies picants o alguna substància que dona la gracia al repte. Fins i tot, hi ha un temps establert per poder acabar-se’l i si no ho aconsegueix no pot obtenir la recompensa. Aquesta recompensa, consta d’una foto a la paret dels reconeguts i una quantitat de diners que varia depenent del repte.

Al cap dels anys hi ha hagut diferents famosos que han anat col·laborant en els reptes o en altres casos, però no molts, els famosos han convidat a Adam Richman a gravar els reptes a les seves respectives cases. Entre aquests pocs casos podem trobar a Jay – Z o Scarlett Johansson.

Clara Charles

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s