Entreteniment · General · Opinió

Què és el món Fakeland?

És una comunitat on els usuaris d’una xarxa social es fan passar per un personatge literari i van interactuant com en un joc de rol, on tens una vida paral·lela.

Pots interactuar amb els administradors del conte molt fàcilment. Alguns usuaris separen la vida fake de la vida quotidiana i altres es posen tant en el paper que combinen ambdues vides; sigui com sigui, un cop entres en aquests món ja no te’n pots allunyar.

Molts usuaris entren en aquestes contes per simple curiositat o per escapar de la realitat, també perquè han llegit el llibre i troben el personatge, sigui com sigui, personalment crec que no hi ha cap opinió que diguin que són dolentes, sinó al contrari.

Fakeland és un món molt diferent ja que s’aprecia a les persones per la seva forma de ser, ja que no es coneix el seu físic, i fas amistats…

Fakeland per mi no només és una comunitat/grup/pàgina a internet, és més que això: és un estil de vida en el que podràs ser ajudat si tens algun problema o ajudar als demés.

Però…Sabeu el més irònic? Que es diu fakeland quan és el més real que pots trobar-te, perquè tindràs noves amistats úniques i coneixeràs persones inigualables, que potser seran totalment al contrari que tu o potser no…

No  m’arriben les paraules per definir el que és Fakeland, cada persona pot donar-li un significat completament diferent, però jo definitivament no hi ha cap dubte que mai em penediré d’haver conegut aquest món.

 

Resultat d'imatges de que es fakelandImatge relacionada

 

Noemí Portell.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s