Cartesdamor · General

Secrets i confessions

Noi (ScarerGamer9,99), 17-18 anys de 4t ESO C
Hi ha una noia de la meva classe amb la que som amics però jo li vull demanar per ser ”més que amics” i no sé com fer-ho. Ja ho vaig intentar però no va funcionar. Què puc fer per ser alguna cosa més i així sortir de la friendzone ?

Consell de la redacció: Podries fer dues coses. La primera, seria que si ja t’ha rebutjat potser hauries d’intentar captar el missatge i no tocar més el tema. Però si ets del tipus de persones que no es rendeixen podries intentar seguir sent amics i de tant en tant fer coses per demostrar-li els teus punts forts i els teu interès (però sense passar-se).

Noi, 15-17 anys de 3r d’ESO
Sóc un noi de 3r C i m’agrada un noia de la meva classe. No sé si tenim alguna cosa entre nosaltres però… Estic desesperadament enamorat d’ella. Aquells cabells rossos, llargs i llisos que per mi són perfectes. Dimecres, quan anem d’excursió, crec que en el bus li diré el que sento per ella perquè m’estic morint per dintre. A vegades, em quedo amb les ganes de dir-li t’estimo davant la seva cara però després penso ” no la vull perdre-la” què he de fer? Li haig de dir? Li agradaré jo o un altre? La meva por principal és que li agradi algú o que em rebutgi. Fa un temps vaig escoltar que li agradava algú altre. T’estimo, encara que ara mateix no ho sapigués qui sóc t’ho dic. Espero que dintre de poc t’ho pugi dir a la cara i se me’n vagin les pors i poder avançar al teu costat.

Noia (Eustàquia), 15-17 anys de 3r d’ESO
M’agrada un noi del meu curs. Va al grup 4 i m’agrada bastant. El que passa és que és una mica complicat perquè fa moltíssim jo crec que li interessava una mica, però em feia vergonya i no ho vaig aprofitar. Però ara m’agradaria intentar-ho i no sé què fer. Crec que no tinc gens de possibilitats. Què faig?

Consell de la redacció: És millor penedir-se d’haver fet una cosa que no de no haver-la fet. Al menys no et quedaràs amb el dubte. Intenta-ho a veure què passa. Pensa a veure si el noi és simpàtic i no és gaire ‘borde’ per si al final la situació no surt com tu vols.

Noia, 15-17 anys de 3r d’ESO
Doncs, porto una setmana molt moguda perquè no paro de fer coses i més coses i estic molt cansada. Amb els meus pares tinc mala relació últimament i estic molt estressada .

Nota de la redacció: Sort amb la teva setmana: intenta prendre’t les coses amb més calma. Sigues optimista, ja arribarà l’estiu! Molta paciència amb els pares; els problemes parlant es solucionen.

Noi, 15-17 anys de 4t d’ESO
Sóc un noi de 4t d’ESO i m’agrada molt una nena préssec.

Nota de la redacció: La fruita d’aquest més és el kiwi.

Noia, 12-14 anys
Sóc una noia i  m’agrada un nen de 2n d’ESO, faig el possible per trobar-me’l pels passadissos, i he intentat parlar amb ell però em fa molta vergonya. Espero que algun dia s’adoni que estic enamorada d’ell.

Noia (Josefina), 15-17 anys de 3r d’ESO
L’altre dia abans de començar l’examen de mates un professor va entrar a la classe i va cridar que obríssim una finestra per tirar el colom perquè havia entrat i estava caminant pel passadís.

Qüestionari

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s